4 apr. 2016

Photoshoot: Feritza

Tämä oli ensimmäinen "virallinen" kuvauskeikkani ikinä! Vähän kyllä meinasi jännittää, on kuitenkin ihan eri asia mennä kuvaamaan täysin vieraan ihmisen hevosta kuin kaverin hevosta. Kaverille voi sanoa (melkein) mitä vain, käskyttää ja ohjeistaa vapaasti ilman paineita. Ja mikäli kuvat eivät onnistukaan ihan 100%, se ei useimmiten ole kuolemaksi. Mutta vieraan kanssa on tietysti ihan eri kuviot ja vieraskoreudet! :D Onneksi huoli oli täysin turha. Hevonen oli hieno, omistaja mukava, sää suosi meitä ja kuvatkin onnistuivat.

Det var första gången jag hade en "officiell" fotografering! Jag var väldigt nervös, det är ändå en helt annan sak att fota en främmande människas häst. Man kan säga nästan vad som helst till en kompis, säga till och ge instruktioner hit och dit utan nån stress. Och om bilderna inte blir helt hundra gör det oftast inte så mycket. Men det är en helt annan sak med nån man inte känner! Men jag oroade mig i onödan. Hästen var fin, ägaren trevlig, solen sken och till och med bilderna blev bra.2 kommentarer:

  1. Hyvinhän tuo kuvauskeikka onnistui, ainakin näiden kuvien perusteella. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juu turhaan jännitin ja onneksi myös hevosen omistaja oli erittäin tyytyväinen kuviin! :D

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.