14 apr. 2016

Photoshoot: Peikkometsän tytöt

Kaksi supersöpöä ponia, kaksi kaunista tyttöä, kaksi ihastuttavaa koiraa ja satumainen sammaleen peittämä peikkometsä. Harmi vain, että aurinko puuttui joten kuvausolosuhteet eivät olleet parhaimmasta päästä mutta lopputuloksena oli kuitenkin aivan ihania valokuvia. 

Två supersöta ponnysar, två vackra flickor, två underbara hundar och en sagolik trollskog täckt med mossa. Synd bara att solen inte ville komma fram så det var inte dom bästa förhållandena för att fota. Men bilderna blev ändå fina!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Mikä on mielestäsi ihanin kuva?
Vilken bild tycker du är bäst?

6 kommentarer:

 1. Kaikki kuvat ovat niiiin suloisia ja upeita! Viimeinen on ehdoton lemppari, niin suloinen koiruli<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) Tämä koira on kyllä aivan ihana! <3

   Radera
 2. Jättefina bilder!! ) Vad har du för kamera? Kram

  SvaraRadera
 3. Oi vitsi, tosi kivoja kuvia! 3. ja 5. kuva nousi omiksi suosikeiksi, mutta vaikea oli kyllä päättää, kun kaikissa jotenkin tosi kiva tunnelma ja asettelu. Ilahduttaa myös huomata tuo kypärä päässä niissä kuvissa, joissa selässä istutaan, yleensä kun se tuppaa puuttumaan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Kypärättömyys sopii näihin erikoiskuviin mielestäni paremmin vaikka muuten en ikinä missään tilanteessa suosi ilman kypärää ratsastamista. Nyt kuitenkin kun kyseessä oli alaikäiset nuoret tytöt oli mielestäni hienoa, että he tottelivat äitiään ja tulivat kuvauksiin kypärät päässä. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.