16 apr. 2016

Keskiaika Tukholmassa


Keskellä Tukholmaa, Kungsträdgårdenissa vietettiin keskiaikaisia markkinoita jokin aika sitten. En tiedä onko tapahtuma jokavuotinen, mutta toivon niin. No jos ei Tukholman markkinoille ehdi niin Gotlannin Visbyssä järjestetään vastaavat mutta sata kertaa isommat joka vuosi elokuun alussa.

Söimme ensin lounaaksi hampurilaiset Vigårda-ravintolassa. Ketjun pääravintola löytyy keskustasta, Mood-galleriasta ja sen lisäksi ketjun food court-ravintoloita on K25-ravintolakeskittymässä ja Mall of Scandinaviassa. 75 kruunulla sai mehukkaan kanahampurilaisen (gluteeniton sämpylä oli loistava!), rapeat ranskalaiset ja vihreän salaatin. Voin lämpimästi suositella! :)
Markkinoiden suloisin kävijä oli ehdottomasti tämä emäntänsä olkapäillä keikkuva upea turkoosisilmäinen kissa!


Poneja, poneja. Ne oli tietysti ikuistettava. ;)Markkinoiden jälkeen oikaisimme Gallerian läpi. Olen aina halunnut ostaa näitä muffinsseja ja nyt oli lähellä ettei mennyt muffinssineitsyys, mutta osasimme (onneksi!) hillitä itsemme. Joku kerta on kyllä pakko... :D

Kaikki kuvat © Alexandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.