11 apr. 2016

Muuliaasin valokuvaus

Topangaa voisi joskus usein erehtyä luulemaan muuliksi. Ainakin kun siitä yrittää ottaa valokuvia! Luonnossa se on mitä kaunein hevonen, mutta heti kun kaivetaan kamera esiin siinä seisookin mulkosilmäinen, pitkäkorvainen, elämäänsä kyllästynyt ja suorastaan flegmaattinen kavioeläin. Ja mitkään houkuttimet eivät auta! :D Ei hevosen hirnuminen, raipan heiluttelu, pussin rapistelu tai oikeastaan yhtään mikään. Edes ydinsota ei saisi vangittua sen kiinnostusta, Topangan mielestä kun kaikki jännittävä tapahtuu aina sen takana jonne korvat osoittavat.

Ibland ofta skulle man nästan kunna tro att Topanga är en åsna. Speciellt om man vill ta bilder på henne! Hon är på riktigt världens vackraste häst men direkt när man tar fram kameran så förvandlas hon till ett skelögd och flegmatisk hovdjur med långa öron och ser ut att ha knappt någon livsglädje. Ingenting kan fånga hennes uppmärksamhet. Varken hästgnägg, spöviftning, prassla med påse eller något alls. Inte ens ett kärnvapenkrig skulle intressera henne. Topanga tycker att allt spännande händer bakom henne dit hennes öron alltid pekar.

Onko kenelläkään muulla samanlaista tylsimystä joka ei nauti kuvattavana olemisesta? :D

Finns det någon annan som har likadana problem med att fota sin häst? :D

6 kommentarer:

 1. Ahahahha, minun tamma! Juuri eilen mieheni yritti ottaa meistä kuvia, tamma ensinnäkin käänsi päänsä aina pois tai siten vain mulkoili kameraan :D Harmi, luonnossa oikein sievä tamma ei pääse oikein kuvissa oikeuksiinsa.

  angienelamaa.blogspot.co.at

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! :D Joo tämän kanssa eivät kauneusphotoshootit oikein onnistu. :D Kiva blogi sulla, alan seurailemaan! :)

   Radera
 2. Ahahah, tiedän ton tunteen! Mun hevonen osaa luonnossa olla tosi komea ja sievä, mutta kun kamera otetaan esiin se alkaa muistuttaa lähinnä muulia. Mikään ei herätä sen kiinnostusta ja jos vahingossa herättääkin, se tapahtuu sekunnissa eikä kuvaaja ehdi mukaan. Joskus kyllä saattaa ihan vain vahingossa tulla jotain hyviä otoksia! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahah! :D Perus! Joo, nopea kuvaaja on kyllä hyvä olla näiden hevosten kanssa. ;)

   Radera
 3. Hei hei hei. Nyt liikutaan vaarallisilla vesillä. Muulit ovat maailmankaikkauden jaloimpia eläimiä!

  Oikeasti mä odotin kuvia muuliaasista mutta petyin :'(

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.