19 apr. 2016

Photoshoot: Aramis

1

Viime viikon kuvattavana olivat supersöpö poni ja sen ihana pikkuemäntä! Vielä jokin aika sitten mun mielestä oli sairaan tylsää ottaa perus potretteja, mutta nyt olen tykästynyt siihenkin kun olen päässyt kuvaamaan niin suloisia malleja. Lapset ja ponit, voiko olla ihanampaa! Olen itse niin tyytyväinen näihin kuviin. Huomaan selkeästi oman kehitykseni, niin kameran käsittelijänä, kuvaajana kuin kuvankäsittelijänäkin.

Te blogiani pidempään seuranneet - mitä mieltä olette? Huomaatteko tekin eron ja kehitykseni
Ja tietysti - mikä on lempikuvasi? :) Sori että näitä kuvia on niin monta samanlaista, en vain osannut karsia! Omat ehdottomat lempparini ovat 4, 8 ja 11! <3

Förra veckan fotade jag den här super söta ponnyn och hans lilla matte. För ett tag sen tyckte jag att det är jätte tråkigt att fota vanliga porträtter men nu har jag börjat gilla det också, speciellt när jag har fotat så gulliga modeller. Barn och ponnyer, det finns inget finare! Jag är själv sjukt nöjd med bilderna. Och jag ser så tydligt hur mycket jag har blivit bättre och gjort framsteg i fotografering, använda kameran och redigera bilder.

Ni som har följt min blogg en lite längre stund - vad tycker ni? Ser ni skillnaden?
Och självklart - vilken är din favoritbild? :) Beklagar antalet av likadana bilder, det var helt omöjligt att välja dom bästa tio! Mina favoriter är bilderna 4, 8 och 11! <3

2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14

7 kommentarer:

 1. 4,9 ja 14 ovat suosikkeja! Aito ponin omistajan ilo välittyy tänne asti <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Nuoren poninomistajan onni on kyllä ihanaa katseltavaa <3

   Radera
 2. Mun suosikkikuvat ovat 4, 5 ja 6, 7 8 ja 9 todella hienoja.

  SvaraRadera
 3. Aivan ihana poni ja aivan ihania kuvia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Tämä poni on kyllä hyvin valloittava <3

   Radera
 4. 12 & 14 ! <3 Voi tuon parivaljakon ilon määrää..

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.