5 okt. 2015

Jättimäinen


Eilen jouduin pääsin pitkästä aikaa Jätin selkään! Se on ihan mukavan kokoinen, noin 185 cm korkea pv-ruuna joten pientä kulttuurishokkia oli ilmassa... Ei ihan mun tyylinen hevonen, mutta omistaja tarvitsi liikutusapua reissunsa ajaksi joten lupauduin auttamaan yhtenä päivänä. Satula selkään jakkaran avulla mutta muuten sujui ihan hyvin. :D


Pääsin taas todistamaan aivan mielettömän upeaa auringonlaskua. En ole muokannut tätä yllä olevaa kuvaa melkein ollenkaan, vähän tummaa osaa vaaleammaksi ja kaukana näkyvää oranssia punaisemmaksi sillä jostain syystä mun kännykkä ei ymmärrä tuollaista kirkkaanpinkkiä väriä ollenkaan vaan tekee siitä keltaisen/oranssin, sama juttu käy mun juoksukenkien naruille??

Ratsastin ensin maastossa alkukäynnit ja lyhyen pätkän ravia. Tuon kokoisella otuksella on kyllä askeleessa sen verran mittaa, että pompautti mua aikalailla ylöspäin aluksi kun en ollut yhtään varautunut/tottunut niin isono liikkeeseen. :D Apua! :D Sitten käytiin pyörähtämässä vajaa 15 min kentällä. Jätti oli yllättävän kiva, paljon parempi kuin viimeksi kun sillä menin. Se tuli hyvin peräänantoon ja oli todella reipas. Ilta pimeni nopeasti, joten päätin tehdä viimeiset kierrokset maneesissa ja mentiin siellä vielä ravia ja laukkaa kymmenisen minuuttia.


Otin tän kuvan mun silmien tasolta. Ei, en päässyt selkään ilman jakkaraa. :D


Näytän joltain hobitilta tässä kuvassa. :D 173 cm vs 185 cm. Joku tosin sanoi mulle, että Jätti olisi (muka) 187 cm. Ei se nyt niin iso voi olla? Mä veikkaan 180-185 cm. Mitä te arvioisitte?

2 kommentarer:

  1. Vitsit tää vaa vahvistaa mun käsitystä että Arbaleesia on kyllä niin poni :D Pitäs mittaa se joskus, kuulemma aikoinaan se on mitattu 165cm korkeeks mut epäilen jotenkin :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha tähän hevoseen verrattuna kaikki muut ovat poneja xD

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.