27 okt. 2015

Tittidii!

Halusin vain tulla näyttämään tämän ihanan kuvan... Tässä me laukataan Topangan kanssa, ei varmaan ole edes viides kerta sen lähes puolentoista vuoden saikun jälkeen? Kylläpä tuntuu hyvältä. <3 Lisää juttua ja kuvia tulossa!


Ja juu, tiedän ettemme kumpikaan ansaitse mitään tyylipisteitä mutta tietäisittepä vain miten hankala Topanga oli tällä ratsastuskerralla. :)

2 kommentarer:

  1. Turhaan pelkäät negatiivisia kommentteja, ei minulla ainakaan ole mitään mussutettavaa! Mukava kuulla, että pääsitte pitkästä aikaa laukkaamaan ja on se Topanga kyllä edelleen vaan niin kaunis hevonen että huh :) Mukavan syksyiset maisemat myös, täällä on puut jo lehdittömiä :c

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos! :) Tuntuu ehkä siltä, että se joka eniten tässä haluaisi mussuttaa olen minä itse. Heti kun menee vähän huonommin niin tottakai se vaikuttaa omaan mielialaan. Täytyy nähdä kokonaisuus. :) Ja Toppan kiittää, se on niiiin hieno <3 Meillä on ollut todella "sitkeä" syksy puiden osalta, saa nähdä milloin lehdet oikein tippuvat. Ruskakin tuli todella myöhään! :o

      Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.