9 okt. 2015

Kaoottiset ja kamalat viikot


Kaksi henkisesti todella raskasta viikkoa on nyt takana. Mukaviakin juttuja on mahtunut mukaan, mutta päällimmäisenä tunnen lähinnä huolta ja ahdistusta. Ja mikäs muukaan syynä kuin tuo karvainen nelijalkainen Tahvo... Viikko sitten sen vointi oli huonoimmillaan mutta viikonlopun aikana se meni jo paljon paremmaksi. Nyt Tahvo on ollut koko tämän viikon lähinnä samalla tasolla, lievästi flegmaattinen ja lähinnä nukkuu. Se tulee kyllä tervehtimään kun joku tulee kotiin ja tulee (välillä) kutsusta luokse, syö ihan ok:lla ruokahalulla, raapii raapimapuutaan, kehrää ja vaikuttaa suht tyytyväiseltä mutta leikkiä se ei ole jaksanut kertaakaan ja lähinnä se olla möllöttää eikä se myöskään juo kuin pakotettuna ruiskun kanssa... Koko ajan pelkään sen voinnin huononevan. Sen verensokeri on todella vaikea saada tasapainoon ja annosta voidaan muuttaa vain 3-4 päivän välein. Verensokerin mittaus onkin sitten yhtä tuskaa, toissapäivänä jouduin pistämään sitä viisi kertaa neulalla korvaan jotta sain tarpeeksi ison veripisaran aikaiseksi. Raukka... :( Verensokerin pitäisi olla 5-15 välillä, Tahvolla se on ollut parhaimmillaan 16. Nyt on taas uusi annostus ja sunnuntaina mitataan jälleen verensokeri ja sitten taas maanantaina muutetaan annostusta mikäli tarvetta on. Päätimme eilen miehen kanssa, että jos Tahvo ei kuukaudessa tule paremmaksi niin sitten on ikävä kyllä hyvästien paikka. Kuulostaa todella julmalta, mutta en usko Tahvonkaan olevan onnellinen kun se ei jaksa tehdä mitään. :( No, pidetään peukkuja että sen haimatulehdus katoaa ja saadaan verensokerit tasapainoon... <3 Omat henkiset voimat ovat kyllä todella kovilla. Samalla kun tiedän, että teemme kaiken voitavamme parhaamme mukaan niin tunnen silti kalvavaa syyllisyyttä kuvitellessani, että on vielä jotakin minkä voisimme tehdä paremmin tai enemmän.


Kuvituksena Instagram-kuvia menneiltä viikoilta, sekä blogin julkiselta tililtä (@ridelovelaugh) että yksityiseltä tililtäni. Töissä on ollut skumppaa kahvitauolla, olen päässyt ratsastamaan upeiden auringonlaskujen aikaan, ollut Tahvon kanssa kolmena päivänä eläinlääkärissä, ottanut pitkästä aikaa selfieitä, iloinnut kun Tahvo kerjäsi ruokaa ensimmäistä kertaa yli viikkoon, ollut tallilla korkkareissa kun ei ollut vaihtokenkiä mukana, maastoillut Topangalla sekä kokenut pitkästä aikaa sähkökatkoksen. Tällaista tänne. :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.