27 okt. 2015

Photoshoot: Syksyn värit

Mun oli tarkoitus kertoa tähän väliin miten meillä meni Topangan kanssa viime lauantaina, mutta en ole ehtinyt muokkaamaan aiheeseen liittyviä kuvia ja haluan julkaista ne samassa postauksessa... Joten näillä mennään, toinen valokuvauspostaus peräkkäin. Toivottavasti ei haittaa? :) Olen TODELLA tyytyväinen näihin kuviin, kuvissa on mielestäni ihana tunnelma, kauniit värit ja suuressa osassa ihan hyvä terävyyskin jopa. :) Tämä Maaiken omistajaperhe on niin ihana, lämminhenkinen ja kaunis ja se välittyy mielestäni myös näin kuvien perusteella, eikö? Löytyykö lempparia? :) Omat ehdottomat suosikkini ovat kuvat nr 3, 5, 7 ja 11! ♥

Kuvien kopioiminen ja uudelleenjulkaisu ilman lupaa on ehdottomasti kielletty!

Egentligen ville jag skriva här emellan om hur det gick med Topanga i lördags men jag har inte hunnit redigera bilderna och jag vill ju publicera dem samtidigt... Så det här får duga, andra fotograferingsinlägget i rad. Hoppas det inte gör något? :) Jag är SÅ HIMLA nöjd med dessa bilder, tycker att det är en så vacker stämning i bilderna, vackra färger och i de flesta så är skärpan också väldigt bra. :) Maaikes familj är så trevlig, varm och vacker och jag tycker att det verkligen strålar igenom i dessa bilder, eller hur? Hittar ni nån favorit? :) Mina absoluta favoriter är bilderna nr 3, 5, 7 och 11! ♥

Det är strängt förbjudet att kopiera och sprida vidare bilderna utan tillåtelse!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 
11
12

6 kommentarer:

 1. Hienoja kuvia taas, varsinkin toiseksi viimeinen :) Saako sun ottamia kuvia käyttää mallina maalauksissa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti saa, jos päätät maalata jonkun niin haluaisin todella mielelläni nähdä lopputuloksen (ja kenties julkaista täällä blogissakin?). :)

   Radera
  2. Kiva juttu :) Laitan kyllä sitten kuvaa, menee vaan ensivuoden puolelle kun sen verran nyt noita tilaustöitä tehtävänä :)

   Radera
  3. Laita mulle vaikka meiliä sitten. :)

   Radera
 2. Hienoja kuvia ja upea hevonen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Hevonen on kyllä ihana... <3

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.