6 okt. 2015

Photoshoot: Tahvo

Pienet kissaöverit, olkaa hyvä. Nämä kuvat ovat viime lauantailta. Halusin ikuistaa Tahvon ihaniin kuviin, sillä pelkäsin tämän viikonlopun olevan sen viimeinen. Tahvon vointi kuitenkin parani päivä päivältä ja nyt tällä hetkellä se on lähes ennallaan, oma ihana pirteä (kerjäävä) itsensä. <3 Rakas pikku kissa. Onneksi vielä ei ollut sen aika lähteä. Nyt pidetään peukkuja ettei tule takapakkia.

En lätt överdos av katter varsågoda! Bilderna är från förra lördagen. Jag ville föreviga Tahvo i vackra bilder för att jag trodde att det skulle vara hennes sista helg. Men ett under skedde och Tahvo blev bättre för varje dag som gick och just nu är hon nästan sig själv, den härliga, pigga och tiggande katten som hon är. <3 Lilla kära krypet. Vilken tur att det ännu inte var hennes tid. Nu håller vi tummarna att det inte dyker upp några bakslag!

1
2
3
4
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Mikä oli lempikuvasi? :)
Vilken bild tyckte du mest om? :)

4 kommentarer:

  1. Tykkään kaikista. Onneksi Tahvis tuli paremmaksi. Toivotaan todella, et ei tulisi takapakkia.

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.