13 dec. 2015

Arvonta, loppukiri!

Vieläkö löytyy lukijoita joita kiinnostaa osallistua arvontaan ja voittaa 30 € lahjakortti Hööksiin? Ei ehkä, mutta kerronpa nyt kuitenkin että osallistumisaikaa on vielä keskiyöhön asti. ;) Olen myös sen verran hyvällä fiiliksellä Blogiexpojen jälkeen, että poistan kaikki osallistumisvaatimukset. Voit siis osallistua olematta lukija, kirjoittamatta yhtään mitään positiivista eikä sinun tarvitse kertoa itsestäsi yhtään mitään - sinun tulee ainoastaan jättää tämän postauksen yhteyteen toimiva sähköpostiosoite niin olet mukana arvonnassa.

Mikäli kuitenkin haluat noudattaa alkuperäisen arvonnan "sääntöjä" niin voit toki kirjoittaa lyhyesti hieman itsestäsi, linkittää blogisi ja/tai Instagram-tunnuksesi ja jos haluat olla oikein hurja kerrot myös parilla sanalla miksi olet blogini lukija/mistä tykkäät.

Ei ole pakko. ;)


Eilisissä Blogiexpoissa oli todella, todella kivaa ja tapahtumasta on tietysti tulossa aivan oma postauksensa! Nyt olen vielä kuitenkin Suomessa lainatietokoneen ja kuvattomuuden orjana. ;) Illalla lähtee lento takaisin kotiin ja yritän päästä kirjoittamaan postauksen mahdollisimman pian. Sen kuitenkin haluan sanoa, että OLI IHAN MIELETTÖMÄN MUKAVAA! Kiva jos olit paikalla, harmi jos et päässyt - missasit paljon. Mikäli sinulta löytyy kuvia tapahtumasta/(minusta?) voit lähettää ne osoitteeseen rosse.db@gmail.com tai laittaa linkin kommenttikenttään. :)

Kiitos ja anteeksi.

Just Dressagen ja Cavallo Pro Shopin muotinäytös. Kuvasta kiitos Anniinalle/Unelmien Musta!

15 kommentarer:

 1. Tykkään blogisi hyvistä postauksista ja kuvista, ihania!
  Oma blogigin löytyy petajagurnau.blogspot.com ja seuraan teitä. (:
  S-posti on peta.98@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jasmin.Kajan@luukku.com

  SvaraRadera
 3. Todella kiva ulkoasu! Kirjoitat mielestäni hyvin ja kuvat ovat kivoja. :)
  juuliasahlstrom@gmail.com
  http://ikuisesti-poniratsastaja.blogspot.fi/

  SvaraRadera
 4. elina.ripatti@kpedu.fi

  SvaraRadera
 5. Minulta on mennyt arvonta ihan ohi.
  Eva täällä hei, kirjoitan http://borrowed-freedom.blogspot.fi blogia ja luen omaasi, koska olen melko ihastunut Topangaan, harvinaisen kaunis hevonen on hän!

  SvaraRadera
 6. Mukana arvonnassa :) hyvahuomen at gmail piste com

  SvaraRadera
 7. Kirjottasin ellei oltais tulossa viikon mittaselta reissulta ja ajomatkaa 6h jäljellä ;)
  nea.rinnetmaki@gmail.com

  SvaraRadera
 8. essimon12 (at) gmail.com

  SvaraRadera
 9. jalkanen.jenna@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Vitsi, että mua harmittaa ettei ehditty paljoa jutella eilen! Olisin niin mielelläni jutellut enemmänkin, mutta tällainen ujo kun olen, niin eipä juuri keskustelua syntynyt. Eipä sillä, en tosin suhun paljoa törmäillytkään itse expon aikana, mutta ihan lopuksi ehdin sut näkemään. Täytyy kyllä ensi kerralla jutella vähän enemmän! :)
  t. tyttö Nurmijärveltä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oli hauska nähdä! :) Tuu ihmeessä kertomaan tarinoita ensi kerralla, toivottavasti silloin on hieman stressittömämpää. :D

   Radera
 11. sonja.kangasniemi@live.com :)

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.