26 dec. 2015

Photoshoot: Poseeraustreeni

Paskanjäykkä bloggaaja ilmoittautuu! :D

Miten voikaan olla poseeraaminen ja kameran edessä oleminen niin törkeän vaikeaa ja tönkköä? Kuvia kyllä tykkään ja osaan ottaa sekä ohjeistaa malleja, mutta sitten kun joutuu siihen linssin eteen niin menee pasmat ihan sekaisin enkä meinaa tunnistaa itseäni. No onneksi oli sentään hevonen mukana näissä kuvissa "virikkeenä" joten ei mennyt ihan kaikki keskittyminen pelkkään hymyilyyn. ;) Ainakin näissä kuvissa näkyy nämä ihanat vaatteet mitkä ostin Horse Showsta viime kuussa. Rakastan niitä!

Här får ni se en väldigt stel bloggare! :D

Hur kan det vara så svårt att posa och stå framför kameran? Jag är ju bra på att fota själv och säga till modellerna vad dom ska göra men sen om man själv blir fotad så blir man jätte stel och känner knappt igen sig. Tur man hade hästen med i dom här bilderna så kunde man ibland tänka på nåt annat än bara sitt eget leende... ;) Men om inget annat så här kan ni äntligen se tydligt dom underbara ridkläderna som jag köpte från Horse Show. Jag älskar dom!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

12 kommentarer:

 1. Huh että miten hienoja kuvia! Olette mielettömän upeita molemmat! Ps. kuolen kateudesta sun vartalon takia.

  SvaraRadera
 2. Nää on kyl kaikki upeita kuvia, siis ootte kumpikin niin edustavia. Oot ihan sikakaunis ja oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, sulla on tosi hyvä kroppa ;) Tosi kiva postaus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos, kiva että tykkäsit. :)

   Radera
 3. Ootsä huomannut että sun kuvat on ihan samanlaisia? Kun on nähnyt yhden on nähnyt kaikki. Tää blogi olisi mielenkiintoisempi ilman noita tusinaposekuvia ja mukavampi ilman kiroilua.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen huomannut, pahoittelut siitä jos en miellytä tältä osin. Ehkä seuraavaan postaukseen tulee vain pari kuvaa niin sinäkin tykkäät. :) ja pakko kysyä, missä näet kiroilua?

   Radera
  2. Ainakin tämän postauksen ensimmäisessä lauseessa on!?

   Radera
  3. Harmi jos sua häiritsee niinkin yleinen sanonta. :)

   Radera
 4. Mulla on ihan sama ongelma, eli jäädyn kameran "väärällä puolella" ihan täysin. Näytän usein kuvissa todella kiusaantuneelta tai muuten vaan tönköltä. Sitten aina itken yksin kotona kun hevonen on kuvissa upea ja mun olemus pilaa hyvät kuvat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hyvä etten oo ainoa! :D paras tapa yrittää näyttää mahdollisimman normaalilta on keskittää kaikki huomio hevoseen, taputella ja pusutella. Silloin ei hyvässä lykyssä edes näy oma naama... x)

   Radera
 5. Så fina bilder! Jag tycker att ni är båda superfina på dom här bilderna och det syns inte att du inte tycker om att posera :) Jag trivs också absolut bäst bakom kameran!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättetack! :) ja jag föredrar absolut att själv hålla kameran, så får det vara i framtiden också...

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.