17 dec. 2015

Mitä haluat kysyä Ruotsin suosituimmalta hevosbloggaajalta?

Teillä (ja minulla!) on nyt täysin uniikki tilaisuus päästä haastattelemaan Ruotsin yhtä suosituinta ja kuuluisinta hevosbloggaajaa - Tyra Sjöstedtiä! Tyra on ollut hevosblogimaailman kirkkain tähti jo vuosia. Blogin lisäksi hän on muun muassa tehnyt mallin töitä, kirjoittanut oman kirjan, pitänyt täysihoitotallia ja kilpaillut esteratsastuksessa 130 cm asti.

Sen lisäksi, että Tyra on suosittu kasvo hevosmediassa hän on perustanut ratsastusvarustemerkin Star Rider joka on kasvanut todella suureen suosioon Ruotsissa. Yrityksen ideana on tuoda markkinoille hieman erilaisia varusteita jotka ovat laadukkaita, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Ratsastushousuja on kehuttu mukavimmiksi ikinä ja ne ovatkin vähän väliä loppuunmyytyjä verkkokaupassa! Suosittujen housujen lisäksi valikoimasta löytyy tällä hetkellä ratsastajille mm. paitoja ja sukkia. Hevosille löytyy mitä upeimpia otsapantoja, satulahuopia, ohjia ja paljon muuta.

Star Rider toimittaa tuotteitaan tästä päivästä alkaen myös Suomeen!


Ni (och jag!) har nu en helt unik möjlighet att intervjua en av Sveriges mest populära och kända hästbloggare - Tyra Sjöstedt! Tyra har varit en av blogghimlens klaraste stjärnorna i många år. Förutom att hon har en stor blogg har hon bland annat jobbat som modell, skrivit en egen bok, haft ett inackorderingsstall och tävlat i hoppning upp till 130 cm.

Förutom att Tyra är en känd person inom hästmedier så har hon ridklädmärket Star Rider som har blivit en succé i Sverige. Företagets mål är att ta fram på marknaden lite annorlunda ridkläder som har bra kvalité, är praktiska och snygga. Deras ridbyxor är nog dom bekvämaste ridbyxorna på marknaden och är ofta slutsålda på hemsidan! Förutom ridbyxor så säljer dom bl.a. överdelar och strumpor. För hästar finns det helt underbart snygga pannband, schabrak, tyglar och mycket mer.

Från och med idag säljer Star Rider sina produkter även till kunder i Finland!


Mitä sinä haluaisit kysyä? Vad vill du fråga?


Aikaa kysymysten jättämiseen on lauantai-iltaan asti, noin klo 21 Suomen aikaa!
Ni kan skicka in frågor fram till lördag kväll ca kl 20 svensk tid!


2 kommentarer:

  1. Hienoa, Rosse! Minua kiinnostaisi kuulla Tyran yrittäjätarina: Miten hänestä tuli yrittäjä ja miksi juuri tälle alalle? Nopealla vilkaisulla en löytänyt hänen ikäänsä, mutta ulkonäön perusteella hän on vielä nuori ja silti ehtinyt tehdä vaikka mitä. Miten hän on onnistunut tässä? :)

    SvaraRadera
  2. Eikä miten siistiä!

    Mä haluan kuulla mistä hänen saavutuksistaan hän on eniten ylpeä?
    Onko hän koskaan käynyt Suomessa? :D

    SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.