5 dec. 2015

Tämän viikon kuulumiset + ARVONTA!

Huh, eilen meillä oli työpaikan "julbord" ja nukuin sen jälkeen aika lahjakkaasti univelkoja ihanat 11 tuntia. Tuli kyllä tarpeeseen! :D Hermoja koetteleva ja jännitystä aiheuttava Helga-myrsky iski tänne Tukholmaankin aika kovaa ja laivamatka Vaxholmiin ja sieltä pois oli aaaaaikamoisen jännäkakan takana kun tuuli 30 m/s ja satoi kaatamalla vettä. Onneksi ruoka oli hyvää. :D Vieläkin tuulee kuin pyörremyrskyn silmässä ja mun olisi tarkoitus lähteä vartin päästä tallille valokuvaamaan...

Ruotsalainen lounasboxi
Vaatimaton jälkiruoka-annos
Fiilis kotiin päästyäni
En tajua mihin nämä viikot oikein katoavat. Töissä on niin kiire ettei edes ehdi ajattelemaan vapaa-aikaa, vapaa-ajalla ei ehdi ajatella nukkumista ja aamulla ei meinaa jaksaa herätä töihin kun ei ole ehtinyt nukkumaan kuin 5-6 tuntia. Ei näin! :(

Silmät seisoo :D
Olin ensin ajatellut kirjoittaa tähän postaukseen tämän viikon ratsastuskerroista Maaikella ja Topangalla, mutta aika ei nyt riitä. Istun vielä pyjama päällä ja pitäisi tosiaan lähteä tallille ihan just. No, ratsastus- ja valokuvauspostausta on siis kuitenkin tiedossa kunhan ehdin istumaan koneelle pidemmäksi aikaa. ;) Sellaisia lyhyitä uutisia mulla kuitenkin on, että mun KUVAUSKALUSTO saa aikamoisen faceliftin ensi viikolla, APUAAAA olen niin innoissani!!!! Harmi etten ehtinyt hakemaan pakettia nyt viikonlopuksi joten vanhalla p*skalla mennään, mutta tulevaisuudessa on siis tiedossa aikalailla parempia kuvia (toivottavasti), kunhan opin käyttämään uutta kameraa. Aikamoinen ero kahdeksan vuotta vanhan Canon 400D:n ja upouuden 7D:n välillä. Apua. No eiköhän se siitä! :) Ja paljastan vielä yhden toisenkin asian. Sain taas vaihteeksi pyynnön alkaa ratsastamaan yhtä hevosta meidän tallilta, kunhan pikku tamma paranee niin saa nähdä kasvaako tiimi taas yhdellä hevosennaamalla! :) Aika sika jees, saa nähdä mihin ratkaisuun päädymme. Tällaista tänne, lisää ajatusripulia ja juttuja tulossa siis!


Ja hei, haluatteko osallistua arvontaan vai mitä? :D Linkki löytyy tuosta bannerin alta ja palkintona on siis 30 € lahjakortti Hööksiin. Jos tuntuu liian raskaalta kertoa kahdella sanalla kuka olet niin anna olla, laita kommenttiin sähköpostiosoite (myös anonyymit tervetuloa) niin olet mukana. Tylsää arpoa palkinto kymmenen ihmisen kesken. ;)

2 kommentarer:

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.