21 jan. 2017

Maapallon toisella puolella

Terveisiä täältä jostakin keskeltä Atlantin valtamerta! Seilaamme juuri risteilijän kyydissä kohti Bahamaa (Bahamasta? Bahamia? Bahamasia? t. suomen kieli ruostunut). Wi-fi toimii toistaiseksi, heikosti tosin. Jonkun mielestä on ehkä kohtuutonta maksaa kolmen päivän netistä enemmän kuin kotona nopeasta laajakaistasta koko kuukausi, mutta prioriteetit kullakin. ;) Loma Floridassa on ollut ihan mieletön, ja sillä linjalla jatketaan toivottavasti vielä tämä tuleva viikko. Säät ovat suosineet ja elämä on ollut lomaa parhaimmillaan!

PS: Snapchatin käyttäjille tiedoksi, voitte seurata lomafiiliksiä @rossew! 


Täällä kello on jo yli yksi yöllä ja nyt täytyy kyllä painaa pää tyynyyn (mikäli vieressä juhlittavien pool partyjen ohella pystyn). Hyvää huomenta siis sinne Suomeen, Eurooppaan - missä juuri sinä oletkaan! :)

2 kommentarer:

 1. Floridasta on tainnut tulla joku suosikkikohde kun kahden kuukauden sisällä olet kolmas snäpissä seuraamani henkilö joka on Floridassa :D Kuinka lentonne sujui sinun osaltasi? Itse täytän tänä vuonna 17, enkä ole ikinä ollut ulkomailla, mutta Florida vaikuttaa upealta kohteelta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kyllä ihmettele, kaunis paikka ja helppo kohde! :) kivaa on kyllä ollut, mutta mulle tuli kuitenkin se fiilis että "nähty" ja uudestaan en ehkä ihan heti tänne tule.

   Lento sujui paremmin kuin odotin! En tiedä oliko tuuria matkassa, ison lentokoneen etuja vai mitä, mutta turbulenssia ei ollut kertaakaan. Sain lääkäriltä reseptin rauhoittaviin joten ne auttoivat varmasti, mutta en pelännyt kertaakaan. Kaikin puolin jälkikäteen tää oli mulle jopa helpompi lento kuin suomi-ruotsi! :) toivottavasti kotimatka sujuu yhtä hyvin.

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.