14 jan. 2017

Vuoden ensimmäiset koulutreenit ja reissufiiliksiä


Meinasi jäädä nämä uudenvuodenpäivän ratsastuskuvat julkaisematta! Tulin tämän ratsastuksen aikana niin kipeäksi, että makasin koko viikon kotona jonkun pahan flunssan tai lievän influenssan kourissa. Yllättävän hyvin kuitenkin onnistui koulutreeni puolikuntoisena vaikka välillä oli pakko pysähtyä yskimään keuhkoja ulos. 

Olen löytänyt jopa kaksi vuokrahevosta täältä meidän uudelta kotipaikkakunnalta ja tänään oli ensimmäinen virallinen ratsastus toisella hevosista, Instagramista voi käydä vakoilemassa miltä näyttää (@ridelovelaugh). En ole kuitenkaan vielä ehtinyt julkaista näistä edes koeratsastuspostauksia (tulossa ovat), joten uusista hevosista lisää vähän myöhemmin.

Täällä ollaan ihan reissufiiliksissä ja laukut pakattuna, sillä huomenna otan suunnan kohti Floridaa! Tästä reissusta on tulossa kyllä ihan mieletön. Kohteina ovat niin Bahamas, Key West kuin Disney World. En ole koskaan elämässäni ollut Kanariaa kauempana ja nyt tällainen unelmareissu sitten toteutuu. Eniten mua jännittää ja ahdistaa pitkä lento, 10.5 h/suunta jos ei tule myöhästymisiä. Mulla on aika paha lentopelko (siitäkin huolimatta, että lennän vuodessa lähemmäs 20 lyhyen matkan lentoa) ja ajatus kymmentuntisesta mannertenvälisestä lennosta tuntuu painajaiselta. Sain onneksi lääkäriltä reseptin rauhoittaviin ja toivon niistä olevan apua. Jos haluat päästä mukaan reissutunnelmiin niin seuraa Snapchatissa @rossew! Tavoitteenani on ehtiä kirjoittamaan lentokentällä tai koneessa muutama postaus jotka tulevat ajastettuna ulos loman aikana, mutta muuten en usko ehtiväni pahemmin ajattelemaan blogia tai muita sosiaalisia medioita.
Olisi pitänyt kirjoittaa tämä postaus aiemmin tuoreen muistin kanssa, mutta olin tosiaan niin kipeä ja heikossa kunnossa viikon verran ja lisäksi tämä viikko on mennyt työ- ja koeratsastuskiireiden kanssa. Meillä pääsi kuitenkin testiin toinen uusista Equestrian Stockholmin satulahuovista (saatu), ja mielestäni tämä huopa näyttää Maaiken päällä ihan mielettömän hyvältä! Olen aina vähän skeptinen uusia tuntemattomia merkkejä kohtaan ja olen lukenut paljon erilaisia mielipiteitä ES:n tuotteista. Mutta pakko sanoa, että yllätyin huovan laadukkuudesta. Olen toki hipelöinyt niitä livenä aiemmin, mutta käytössä sitä vasta näkee onko tuote oikeasti laadukas vai ei. Ja nyt näin muutaman kerran jälkeen olen positiivisesti yllättynyt! Maaikella on toki suht helppo selkä johon voi iskeä aika monenlaista satulahuopaa ilman että ne rullaantuvat tai liikkuvat, mutta on niitäkin nähty. Nämä huovat istuvat Maaikelle aivan täydellisesti! :) Ja mainitsen vielä, etten ole tässä yhteistyössä velvollinen kirjoittamaan sanaakaan näistä satulahuovista vaan halusin vain kertoa teille oman positiivisen kokemukseni. Tässä on nyt aika hurja määrä kuvia, mutta kun kerrankin on niin laitetaan! Ja ei voi mitään kun kuvaaja ottaa niin hyviä kuvia ja hevonenkin näyttää hyvältä. ;) Hyvältä siitä huolimatta, että Maaike on päässyt lihomaan!!! :D Apua. Se on lihonut ihan siitä yksinkertaisesta syystä, ettei se ole päässyt liikkumaan maneesikiellon takia normaalisti muutamaan kuukauteen. Huomasin konkreettisesti ylimääräisen massan kiristäessäni sen estevyötä, ja vielä kun valmennusta pitänyt kaverini mainitsi Maaiken näyttävän paksulta... Onneksi omistaja sanoi myös huomanneensa asian ja nyt on Maaike laihdutuskuurilla, saamme toivottavasti sen solakan sporttifriisin takaisin kevääseen mennessä. ;)Tehtiin tosi paljon temmonvaihteluja ravissa ja laukassa tämän ratsastuksen aikana. Kuvaajamieheni saikin aika hyviä kuvia varsinkin laukasta jossa eteenratsastus näkyy selkeästi! Katsokaa näitä yllä ja alla olevia kuvia. :)


Kaksari on kaveri!


Iloinen päivä

Olin tosiaan aika heikossa hapessa, joten jouduin pitämään aika paljon käyntitaukoja. Mutta sen mitä nyt muistan, niin Maaike oli kyllä tosi kiva! Se oli vähän turhan spooky yhdessä kulmassa - kuten tässä alla olevassa kuvassa Maaiken ilmeestä näkyy. "Apua, siellä on mörrimöykky!!" - en tykkää yhtään kun se ei kuuntele, korvat sojottavat eteenpäin ja hevonen jännittyy... No, näitä kulmia on nyt tahkottu kolme vuotta, ehkä vielä toiset kolme ja sitten sujuu. Or not. ;)Päivän asu:
Kypärä - Lamicell
Takki - CRW
Paita - Kingsland
Liivi - HV Polo
Hanskat - Roeckl
Housut - Esperado
Saappaat - Mountain Horse
Kannukset - BR

Sikakivaa tämä ratsastus tähän vuodenaikaan...

Adios, nähdään kahden viikon päästä!

8 kommentarer:

 1. Kiva postaus ja upea heppa! Jään seurailemaan blogiasi :)


  http://vaaranvoima.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, tervetuloa seuraajaksi! :)

   Radera
 2. Huh, upea hevonen!!

  SvaraRadera
 3. Mä löysin sun blogin vasta äskettäin ja jään kyllä ehdottomasti seuraamaan! Ihanasti kirjoitettuja tekstejä ja mahtavia kuvia! Mä olen nyt vasta aloittanut ruotsin opiskelun ja se vaikuttaa kivalta kieleltä. Mun mielestä on myös hauskaa, että vaikka asut Ruotsissa, niin kirjoitat silti suomeksi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista, tervetuloa seuraajaksi! :) mä oon aloittanut bloggaamisen aikoinaan viitisen vuotta sitten suomeksi ja suurin lukijakunta on Suomesta, joten sillä mennään. :)

   Radera
 4. Aivan upea friisi sulle! Jään seurailemaan :)

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.