20 jan. 2017

Photoshoot: Black edition

2Satulahuovat saatu Equestrian Stockholmilta

Kävin muutama viikko sitten moikkaamassa Johannaa Equestrian Stockholmin toimistolla ja sain mukaani kaksi aivan ihanaa satulahuopaa! Huovat pääsivät heti käyttöön ja Maaike sai poseerata huovat päällä photoshootin merkeissä. Näitä kuvia löytyy enemmänkin Equestrian Stockholmin blogista! :)

Musta huopa on mallia Black Edition ja petroolinvihreä huopa Emerald. Nämä istuvat Maaikelle aivan täydellisesti. Ja huovilla on tarpeeksi kokoa, Maaiken satula on Fryson koulupenkki koossa 18,5", joten monet huovat jäävät sille liian lyhyeksi. Pakko myöntää, että olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt, skeptinen ja kaavoihin kangistunut ihminen kun olen. ;)

3

4

5

6

7

8

9

10

3 kommentarer:

 1. Kuvissa 1-5 ei tule oikein tuon huovan väri edukseen, vasta alemmissa kuvissa näkyy että se on oikeasti vihreä eikä musta. Ja vielä oikein hieno vihreä! :)

  Millaisista väreistä pidät hevosvarusteissa (huovat, suojat, pintelit yms.)? Oletko enemmän klassisten värien kannattaja vaiko pirteämpien pastellien? Mätsäätkö mieluummin pintelit/suojat/omat varusteesi huopaan vai käytät vain kivaa huopaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, niissä kuvissa on eri huopa - musta huopa! :) tuo vihreän sävy on kyllä upea ja sopii mustalle hevoselle tosi hyvin.

   Mä oon tosi tylsä ja suosin klassisia värejä. Tummansininen on kestosuosikki. ;) on mulla kyllä yhdet punaiset housut esteratsastukseen ja pinkit (!! :D) ratsastusleggarit höntsäilyyn, mutta lempivärejä ovat tylsästi se sininen ja harmaa. ;) tykkään mätsätä ja jos mulla olisi oma hevonen menisin varmaan aika överi-mätsillä, mutta lainahevosilla käytän toki sitä huopaa mikä hevosella on. Maaiken omistaja on onneksi samoilla värilinjoilla mun kanssa joten ollaan aina edustavia. :D

   Radera
  2. Lisätäkseni viel että nahkavarusteet ja suojat on oltava saman sävyisiä, muuten saan päänsäryn. Jo eri väriset jalustinhihnat aiheuttavat oireita. ;) mieluiten mustat, mutta joillakin hevosilla ruskea on tosi tyylikäs!

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.