20 juli 2017

Photoshoot: Pura Raza Española

1

Suunnittelemattomat, ex-tempore kuvat voivat onnistua todella hyvin! Otin nämä kuvat S:stä nopeasti ennen viime lauantain ratsastusta (mikä muuten oli onnistunein ratsastuskerta sillä tähän asti, kiitos omistajan verkkaamisen ja neuvojen huutelun!). Tässä hevosessa on kyllä yllättävää karismaa, ei se karsinassa möllöttäessään tältä näytä! :D Mutta onnistuin taltioimaan kameraan tuon sen upean, ilmeikkään katseen.

"Ässä" on Rinkin karsinanaapuri ja ratsastan sillä silloin tällöin omistajan tarvitessa apua, keskimäärin kerran viikossa. Se on tosi kiva hevonen joka osaa laukanvaihdot, passagen ja piaffin,. Sillä on PRE:lle ominaiset liikkeeet ja se on kuulemma palkittu askellajeistaan nuorempana Espanjassa, eli rotuun tottumattomalle todella oudot! :D Muistan kun aloitin ratsastamaan sitä ja olin ihan ihmeissäni, että liikkuuko tää nyt puhtaasti edes... Haha. Nyt olen jo melkein tottunut.

Mikä kuva on suosikkisi?

2

3

4

5

6

6 kommentarer:

 1. Vau, PRE:t ovat kyllä upeita ja nämä kuvat ovat todella hienoja! Saisiko tämänkin hevosen ratsastuksesta joskus jotain postausta/kuvamateriaalia? Olisi mielenkiintoista nähdä lisää. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä en ole muistaakseni ennen edes nähnyt PRE:tä livenä joten tämä on ollut ihan uusi tuttavuus, niin rakenteensa kuin liikkeidenkin puolesta! :D En osaa sanoa ratsastusmateriaalista, tää tyyppi ei ole mulla sillä tavalla "vakituinen" ratsu kuin Maaike ja Rink joten en koe luontevaksi kertoa siitä. Lisäksi mun on vähän hankala saada kuvia kun se on yleensä Rinkin omistaja joka nykyään meitä kuvaa, mutta never say never! :D

   Radera
 2. Hyvä postaus! Kerran oon ratsastanut prellä, ja oli eksoottinen kokemus.. 😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) haha no hyvä etten oo ainut jonka mielestä fiilis oli vähintäänkin erilainen... 😂

   Radera
 3. Oi miten komea! Nyt kun virittelet itsesi PREn ratsastajaksi, niin odotan sinua kovasti tyyppaamaan Muulia ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Ässä" on kyllä hieno heppa! Hahaha kiitos kutsusta, sitten kun se ei enää vaadi stuntin taitoja niin mikä ettei. ;)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.