31 juli 2017

Vlog: Photoshoot Hestafoton kanssa, behind the scenes


Mulla oli ilo saada alkuviikosta tänne Ruotsiin vieraakseni Daniela (Kultahippuja) ja Petra (Hestafoto). Olen ihaillut Petran hevoskuvia jo kauan, ja ilokseni hän laittoi mulle alkuvuodesta viestiä ja kysyi saako tulla kuvaamaan Rinkiä. Yhteinen ystävämme Daniela lupasi lähteä mukaan, ja kun mieheni lähti vaeltamaan Kebnekaiselle päätimme tyttöjen yöpyvän meillä. Olen sanonut tämän vaikka kuinka monta kertaa, mutta tämä on ehdottomasti bloggaamisen parhaita puolia - tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä! Olen saanut blogin myötä paljon uusia kavereita ja muutaman oikein hyvän ystävän, enkä varmasti olisi keneenkään näistä tutustunut muuten. 

Danielan ja Petran vierailusta on vielä tulossa kunnon päiväkirjavlogi, mutta tässä on vähän behind the scenes-materiaalia siitä, kun kävimme kuvaamassa Maaikea. Kukkapelto osoittautui aivan täydelliseksi kuvauslokaatioksi ja Maaike yllätti jopa minut erinomaisella käytöksellään! Olen ilmeisesti liian tottunut Rinkin ADHD-luonteeseen. ;) Maaike oli niin super kiltti, se seisoi aivan hiljaa paikallaan ja liikkui kun oli tarve. Esimerkiksi nuo kuvat tallin edessä, pidin siitä ensin kiinni mutta huomattuani kuinka rauhallisena se siinä nuokkui, uskalsin irroittaa narun ja vain seistä vieressä. Ruusun kanssa Maaike oli niin suloinen! Se ei ensin halunnut pitää sitä ollenkaan suussa, mutta muutaman yrityksen jälkeen se huokaisi ja piti ruusua suussaan melkein 5 minuuttia ikään kuin sanoen "okei tytöt, vain teidän vuoksenne". Kukkapellolla se seurasi mun jokaista ohjetta ja laukkasi upeana kun vähän vihjasin siihen suuntaan. Kiinnikin se antoi... ;) Petra otti aivan mielettömän upeita kuvia! Niitä tulee sitten näytille tänne bloginkin puolelle kunhan kuvat saan, Petra ei tosin osannut yhtään luvata milloin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

Tässä screenshotteja suoraan Petran kamerasta 😍

Toivottavasti tykkäätte tästä vlogista, tällainen oli kyllä tosi hauska toteuttaa kun oli samanhenkisiä ihmisiä mukana! :) Videon on kuvannut (tietääkseni :D) kokonaan Daniela, hänelle siis iso kiitos näin hyvästä materiaalista. 

4 kommentarer:

 1. Kuvia odotellessa!
  Ja eikös Danielan blogi ole Kultahippuja, ei Goldiponi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. No on kyllä, apua mikä moka! :D Kiitos, korjasin. :)

   Radera
 2. Anteeksi että kommentoin näin vanhaan postaukseen, mutta onko myös Petra ja/tai Daniela suomenruotsalainen kun puhuitte välillä keskenänne ruotsia? :D
  Itse kun en seuraa kumpaakaan kuin silloin tällöin katselen instakuvia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tää on yksi syistä miksi mulla on kommenttien hyväksyntä päällä, muuten jäisi huomaamatta vanhoihin postauksiin tulevat kommentit! :)

   Daniela ja Petra ovat molemmat suomenruotsalaisia. :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.