23 juli 2017

Photoshoot: Aada ja Marocco

1

Kävin Suomen reissulla kuvaamassa Aadaa ja Maroccoa. Säätiedotus näytti ennen Suomeen lähtöä oikein kivalta - aurinkoa ja +23! Hyvä vitsi, Suomi. Koko viikon lämpötila pyöri siinä 15 tienoilla ja vettä satoi. :D Perus lomasää siis. Olin visioinut mielessäni ihanan ilta-auringon, Aadalla vaaleanpunainen mekko päällä ja kuvista vastavalossa otettuja hempeän taianomaisia. Paha vain, että kuvauspäivänä ei ollut valosta tietoakaan! Paksut, pimeät pilvet peittivät maiseman, sade jätti meidät kuitenkin onneksi rauhaan.

Sain luotua päivänkakkaroiden avulla aika kivan efektin näille ensimmäisille kuville. Maco ei ollut helpoin hevonen kuvata, se jaksoi keskittyä ensimmäisten 5-10 minuutin aikana ja sitten sille riitti. :D Hevosen hirnunta Youtubesta toimi melko hyvin, mutta sen lisäksi sain esittää taitavimmat ääntelyni - epämääräiset "KRAAK"-äänet herättivät muutamaksi sekunniksi Macon kiinnostuksen ja Aadakin repeili mulle. ;) Uteliaan näköinen hevonen ja iloinen ihmismalli, kraak-ääni on aina menestys!

Mikä on lempikuvasi? :) Omat suosikkini ovat nro 1 ja 5!

2

3

4

5

6

7

Kuvausten jälkeen Aada ratsasti vielä hetken pellolla ja otti muutaman reippaamman laukkapätkän. Mulla ei oikein tuo nykyisen zoomini valovoimaisuus meinaa riittää pilvisellä säällä. En malta odottaa, että saan säästettyä rahaa unelmaobjektiiviini: Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM! Hintaa sillä on joku vajaa 2500 e, joten ihan mistään pienestä ostoksesta ei ole kyse. :D Tämä olkoon tavoite ensi vuodelle!
13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kiitos, siihen oon itekin tosi tyytyväinen! :)

   Radera
 2. Ite tykkään tosi paljon tosta nelosesta<3

  SvaraRadera
 3. En osaa päättää mikä ois musta paras, 1, 2, 4 vai 5 :D Kaikki on kyllä upeita! Mun mielestä tollasella pilvisellä säällä tulee kuviin omalla tavallaan kiva ja jännä tunnelma. En tietysti tiedä millaisia nämä kuvat olisivat olleet auringonpaisteella, mutta ei kyllä yhtään latista tuo pilvisyys! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha valinnanvaikeus oli mullakin karsiessani kuvia postaukseen! :D ja oikeassa olet, kuviin tuli kyllä kiva tunnelma ja vähän kontrastia pilvien ansiosta. Ei se aina haittaa vaikka visio ei onnistu. :)

   Radera
 4. Nämä kuvat ovat todella kauniita! Kuvat 1 ja 2 vetoavat minuun eniten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) kiva että muutkin tykkäävät tuosta ensimmäisestä kuvasta, siinä on mun mielestä ihana tunnelma.

   Radera
 5. Kivoja kuvia kaikki! Omat lempparit 6 ja 7

  SvaraRadera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.