18 sep. 2015

Unohduksiin jäänyt video Maaikesta


Onko tosiaan niin, että olen ihan kokonaan unohtanut julkaista tämän videon Maaikesta? Näyttääkö tutulta? En muka löydä sitä mistään täältä blogin puolelta! No, jos se nyt on toista kertaa täällä niin se tuskin on maailmanloppu. ;) Mä vähän luulen, että mulla on myös yhdeltä toiselta elokuiselta ratsastuskerralta julkaisematta videokooste, täytyy kaivaa ne videot esiin ja tehdä video. Miten mä oon ollut näin hajamielinen??

Alltså jag fattar inte, har jag verkligen glömt bort att visa er den här videon på Maaike? Ser det bekant ut? Jag kan inte hitta den nånstans här i bloggen! Nåja, om det är andra gången jag lägger ut den så gör det väl inget. ;) Jag tror faktiskt att jag har några fler videos från augusti som jag har helt glömt bort, måste gräva fram dom och visa er. Hur i hela världen har jag varit så glömsk??

4 kommentarer:

 1. Tuolla on varmasti mukava istua kyydissä! :D en ainakaan itse muista nähneeni kyseistä videota.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, joo töitä saa kyllä tehdä :D Mutta kyllä, mukavaa se on! :)

   Radera
 2. Kiva video tykkäsin itse siitä enemmän joskus siinä olisi musiikki.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) mä en itse ole mikään suuri musiikillisten videoiden ystävä, mutta täytyy vaihdella tyylejä. Seuraavaan ratsastusvideoon koitan saada musiikin mukaan! :)

   Radera

Valitettavasti blogiini tulee paljon spämmi- ja roskapostikommentteja, joten sanavahvistus on käytössä ainakin toistaiseksi. Pahoittelen lisävaivaa, toivottavasti se ei estä sinua jättämästä kommenttia.